Programma 2016

Programma 2016

We zijn momenteel druk bezig met het ontwikkelen van het programma van 2016. Binnenkort leest u hier de uitgebreide omschrijving van de activiteiten en workshops.
Zoals ieder jaar hebben we weer een thema. Het thema van 2016:

Grenzeloos

Heeft u tips,  ideeën, suggesties voor ons? Of lijkt het u leuk om vrijwilliger te worden? Stuur ons een bericht.

 

Woensdagochtend 28 september: scholenprogramma
Deze ochtend bieden wij verdiepende ( 3uur durende) workshops aan voor middelbaar scholieren uit de regio. Vanzelfsprekend verschillende disciplines in aansluiting met het thema. neem contact met ons op voor meer informatie m.b.t. de inhoud van de workshops.

 

Woensdagmiddag 28 september: KOM 4 kids

Natuurlijk is er ook dit jaar weer van alles te beleven op en rondom het Hema-plein. Activiteiten, workshops, presentaties. Ieder jaar weer meer! Dit jaar steken wij deze middag in een nieuw jasje. Benieuwd hoe het eruit gaat zien? Hou onze website in de gaten!

 

Donderdag 29 september+ vrijdag 30 september: workshops basisscholen
Deze 2 dagen richten wij ons helemaal op de basisscholen. Vorig jaar hebben we een pilot gedaan met het benaderen van basisscholen: een enorm succes!
11 basisscholen zijn in 2015 naar ons festival toegekomen met de bovenbouwleerlingen om workshops te volgen ( +/-530 kids)
Dit jaar breiden wij ons aanbod uit: meer dagen: meer workshops: meer scholen: meer kids. KOM gerust een kijkje nemen!

Bent u werkzaam op een school en zou u meer informatie willen ontvangen m.b.t. deelname aan deze workshops? Vul het contactformulier in en wij brengen u z.s.m. op de hoogte over de mogelijkheden.

 

Vrijdagavond 30 september:
Spectaculaire avond gericht op 65+ers. Optredens, activiteiten, workshops i.c.m. eten/drinken voor en door ‘ouderen’.


Zaterdag 1 oktober: korenfestival en straattheaterspektakel

Korenfestival.
Inmiddels een vast, terugkerend onderdeel van ons festival. In 2015 hebben wij de uitbreiding gemaakt naar de Markt als 2e optreedlocatie. Het zou zomaar kunnen dat we dit jaar wederom uitbreiden! Wat de precieze nieuwe locatie wordt, zijn we nog mee bezig!
Wilt u zeker zijn dat u mee kunt doen? Schrijf u hier alvast in! Wilt u eerst meer informatie ontvangen? stuur ons een mail.

Straattheaterspektakel:
 Amateurs+ professionals. In ieder hoekje van het centrum van Oosterhout kun je iets tegenkomen.Ook de winkeliers worden betrokken bij deze stunt: Het kan zomaar voorkomen dat u op een theatrale manier ontvangen wordt door medewerkers in winkels. Laat u verrassen!

KOM-Award:
Ook sluiten we het Festival af met de bekendmaking van de winnaar van de KOMAWARD.
Dit jaar strijden wederom zowel vrijetijds- als beroepskunstenaars om de titel van het jaar. Momenteel zijn al 10 kunstenaars begonnen aan het werk dat ze speciaal ontwerpen+ creëren aansluitend aan ons thema.

Wilt u ook meedoen? Schrijf u hier in.
Voor meer informatie stuur een mail naar koren@festivalkom.nl

 

* het programma is nog onder voorbehoud